Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Quentin Is Unchained. Be prepared...

                                  
Μήνες έχουν περάσει από την τελευταία ανάρτηση αλλά είναι και η θεματολογία του blog κάπως δεσμευτική... Ναι ok βαριόμουν αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ και τίποτα ενδιαφέρον. Νέα υπάρχουν αλλά περίμενα να μαζευτούν(ναι ok βαριόμουν) για να φαίνεται πιο "γεμάτη" η ανάρτηση! 

Λοιπόν όπως ξέρουμε(θέλω να πιστεύω ότι πλέον όλοι το ξέρουν) ο Άντρας ετοιμάζει remake της ταινιάρας Django. Και όλοι προφανώς ξέρουμε τι σημαίνει remake για τον Quentin. Δεν έχει περάσει  καιρός από τότε που πήρε μια απλά διασκεδαστική ταινία και τη μετέτρεψε σε ερωτικό ύμνο προς τον κινηματογράφο. Αυτή τη φορά θαρρώ πως δεν θα είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Νομίζω θα είναι περισσότερο πιστός στο πρωτότυπο. Πάντως το σενάριο υπάρχει...out there. Εγώ το βρήκα και όπως και με τους Μπάστερδους πέρασα ώρα ν΄αναρωτιέμαι αν θέλω να το διαβάσω ή όχι. Διάβασα μια σκηνή τελικά και μετά το έκρυψα σε κάποιο δυσπρόσιτο φάκελο!

Στα του καστ τώρα! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο οσκαρούχος Jamie Foxx. Προσωπικά δεν θα εκφέρω γνώμη. Σαν επιλογή με αφήνει αδιάφορη αλλά εμπιστεύομαι τον Άντρα τυφλά. Εξάλλου δεν συμβιβάζεται και αν δεν ήταν ο ιδανικός για το ρόλο, δεν θα ήταν εκεί! 


Επίσης σίγουρος είναι ο Leonardo Di Caprio. Από τους Μπάστερδους περίμενα αυτή τη συνεργασία που τότε δεν κάθισε(ευτυχώς δηλαδή). Θα κρατάει το ρόλο του κακού και αυτό κι αν είναι κάτι που ανυπομονώ να δω. Δεξί του χέρι θα είναι ο Samuel L. Jackson ο οποίος κλασσικά δεν μπορούσε να λείπει από project του Quentin. 


Υπέροχα όλα μέχρι τώρα έτσι; Και γίνονται ακόμη υπεροχότερα με τον Christoph Waltz να μην απουσιάζει. Μάλιστα θα υποδύεται έναν κυνηγό κεφαλών. How Cool Is That? Κάτι σαν Landa χωρίς γαλόνια... Τελειότητα!


Τελευταίο μέλος στο καστ φαίνεται να είναι ο Kevin Costner κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Περιμένουμε λοιπόν ν΄αρχίσουν τα γυρίσματα και όταν με το καλό γίνει αυτό υπόσχομαι να μη βαριέμαι καθόλου και να ποστάρω τα νέα αμέσως και όχι με δυο μήνες καθυστέρηση :)
                                                                    

2 σχόλια:

 1. απ το λίγο που κοίταξα...καμια σχέση δεν έχουν οι 2 ταινίες.

  ο fox δεν μ αρέσει καθόλου...το χούμε ξαναπεί αυτό.
  μωρέ συμβιβάζεται λίγο για αυτό κ έψαχνε από την αρχή κάποιο μεγάλο όνομα. εγώ προτιμούσα Howard η Elba.
  leo και waltz θα γαμάνε!

  θέλω κ Costner κ Carradine.

  και φυσικά περισσότερο απ όλα θέλω να μας κάτσει original morricone.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα δείξει για τον Fox. Μην γκρινιάζεις. Ξέρει ο Μεγάλος. Πάντα ξέρει ;)

  Για Costner δεν πηδάω κι από χαρά για οriginal Morricone πάλι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή