Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Προσοχή στους...κοριούς!

Έχω φρέσκα κουτσομπολιά...του 1997!!! Φαίνεται πως ο Robert De Niro δεν ήταν τόσο καλό παιδί όσο πιστεύουμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Jackie Brown. Ο Harvey Weinstein έφτασε στο σημείο να πάρει τηλέφωνο τον Tarantino για να τον ηρεμήσει. Το τηλεφώνημα υποκλάπηκε(παντού υπάρχει κάποιος που δουλεύει για τον υπέρ του δέοντος κουτσομπόλη φαν που θέλει να τα μαθαίνει όλα!) και κυκλοφόρησε στον τύπο!


Ο Robert γκρινιάζει γιατί πιστεύει πως πρέπει να πληρωθεί περισσότερα. Πρέπει όμως να σκεφτούμε πως ο Tarantino ήταν ήδη καταξιωμένος, πράγμα που σημαίνει ότι δουλεύεις μαζί του σκεπτόμενος το πολύ καλό αποτέλεσμα και όχι τα χρήματα. Προσωπικά πάντα ήμουν της άποψης πως ο πραγματικά καλός καλλιτέχνης έχει κάθε δικαίωμα να είναι αλαζόνας, εγωιστής, ψώνιο, απαιτητικός ή οτιδήποτε άλλο. Τον παίρνει να το κάνει και μαγκιά του. Ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά του αν είναι προσγειωμένος αλλά εγώ γουστάρω το καλό αποτέλεσμα και δεν κολλάω σε τέτοια.


Ούτε ο Quentin βέβαια, που και ο ίδιος έχει ένα "Εγώ" από εδώ μέχρι τη Σιβηρία, οπότε απλά ας νιώθουμε τυχεροί που δεν υπήρξε σοβαρότερο πρόβλημα και απολαύσαμε μια υπέροχη ταινία και μία πολύ καλή ερμηνεία από τον Robert.

Παραθέτω το ντοκουμέντο:

Το βίντεο ήταν λάθος αλλά υπάρχει εδώ μαζί με το σχετικό άρθρο!

Πολύ γέλιο η φάση που ο Harvey προειδοποιεί τον Quentin πως ίσως λάβει ένα μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα από τον Robert: "Tell Bob not to call me yelling and screaming . . . I don't know if I'm going to be nice [if] the guy calls up yelling and screaming at me like a maniac, calling me a [bleep]er!" Μοναδικός όπως πάντα ο λατρεμένος!

3 σχόλια:

  1. Μα εμένα γιατί μου βγάζει βιντεάκι με τη συνάντηση πριν το γεύμα του Μπους με τον Ομπάμα;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E? Sorry ρε παιδιά! Θα βάλω link με τη σελίδα το βράδυ!!! Φάγανε τουλάχιστον τίποτα καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή