Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

QT's Dream Team

ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Όσο κι αν θέλω να ζήσω πάρα πολύ -ας πούμε, θέλω να ζήσω μέχρι τα 100- θα έδινα πέντε χρόνια από τη ζωή μου για να δουλέψω με την Tura Satana (πρωταγωνίστρια στα 1965's Faster και Pussycat! Kill! Kill!). Είναι Γιαπωνεζα, Cheyenne, και κάτι ακόμη -- απίθανο.


Αχ τυχερή γυναίκα...

ΜΗ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Είμαι μεγάλος φαν του Brian Trenchard-Smith. Έκανε μια ταινία για το Βιετνάμ το The Siege of Firebase Gloria [1989], με πρωταγωνιστή τον Wings Hauser. Έκανε επίσης μία εκπληκτική ταινία το Dead End Drive-In [1986],βασισμένη σε μια ιστορία του Peter Carey.


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙ
Pauline Kael [κριτικός ταινιών] -- αν είχαμε πολλές ταινίες για να βλέπουμε και να συζητάμε.


Και αν ήταν ζωντανή να προσθέσω εγώ! ε βέβαια έχουμε να ανταγωνιστούμε τις ξετσίπωτες που τον τριγυρίζουν, έχουμε και αυτές που μας έχουν αφήσει χρόνους σχεδόν μια δεκαετία...


ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ
Δημιουργικοί άνθρωποι που ξέρω ότι τους αρέσω και με "πιάνουν": [Από αρίστερα προς τα δεξιά]Paul Thomas Anderson, Robert Rodriguez, Sofia Coppola, Stacey Sher.

Πόσο θα ήθελα να είμαι σε αυτό το δείπνο... Σε μια γωνίτσα δεν θα ενοχλούσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ
Kobe beef


ΤΕΡΑΣ
Έχω μια ιδέα για μία ταινία με το Godzilla που πάντα ήθελα να κάνω. Η όλη ιδέα είναι ο ρόλος του Godzilla στο Τόκιο θα είναι να πολεμάει με άλλα τέρατα, να σώζει την ανθρωπότητα -- δεν θα ήταν Θεός τότε; Θα λεγόταν Living Under the Rule of Godzilla. This is what society is like when a big fucking green lizard rules your world.


Από κουλές ιδέες άλλο τίποτα... Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι που ότι δεν κάνει ταινία ότι μπούρδα του έρχεται στο κεφάλι.

2 σχόλια:

  1. giati re sy tha eixe plaka na ekane tainia oti mpourda tou erxotan sto kefali...ax t tha vlepane ta matakia mas:)

    ton "pianei" h coppola e? periergo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ θα γούσταρα πολύ, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν ο σκηνοθέτης που είναι τώρα.

    Μη μου την θυμίζεις!!! Τώρα βέβαια που δεν είναι μαζί μπορώ να την συμπαθώ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τη ζηλεύω μέχρι αηδίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή