Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Yes!Yes!Yes!Yes

Επιτέλους ένα μεγαλύτερο trailer. ΔΕΝ είναι το theatrical. Το επίσημο έρχεται την Τετάρτη. Μέχρι τότε...δύο ολόκληρα, ενδιαφέροντα λεπτά.



Μου αρέσει σε γενικές γραμμές. Διαφωνώ όμως με την τεχνική marketing που ακολουθείται. Ok παίζει ο Brad Pitt αλλά όταν θα βγουν απογοητευμένα τα κοριτσάκια γιατί εμφανίζεται στη μισή όμως ταινία και θα κράζουν; Όταν θα βγουν τα Αμερικανάκια που περίμεναν δράση σε ατέλειωτες ποσότητες και κράζουν για τους διαλόγους; Και λίγος Μορικόνε δεν θα έβλαπτε.

Έναν Waltz που πήρε και Φοίνικα τον ξέχασαν; Τη Laurent; Αν και για την τελευταία άκουσα κακά σχόλια από Γάλλους και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ!

Επίσης το κακό promotion είναι γενικότερο πρόβλημα της ταινίας. Αυτό είναι το τελευταίο πόστερ που κυκλοφόρησε κυρίως στην Ευρώπη και είναι τόσο προχειροφτιαγμένο που σε εκνευρίζει. Σε τρία λεπτά στο photoshop το έφτιαξαν φαίνεται.


Και μια συνέντευξη του Quentin εδώ.

2 σχόλια:

  1. ωραίο ωραίο ωραίο...καλά δεν παίζεται ο lt.aldo με το λευκό κοστούμι...

    ο Waltz ακόμα και από αυτά τα 2 δευτερόλεπτα που εμφανίζεται φαίνεται εκπληκτικός.

    δεν είδα πολύ malanie και φοβάμαι μήπως έπεσε μαχαίρι...
    πάντως και αυτή είναι θεα μετά κόκκινα...

    για το promo σύμφωνο σε γενικές γραμμές...μέτριο το poster.

    βασικά πες μου άμα έχω καταλάβει σωστά...η ταινία χωρίζεται σε 5 κεφαλαια... στα 4 είναι η ιστορίες και στο 5 συναντιούνται όλη μαζί για το finale?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα κεφάλαια τι παίζει ακριβώς δεν ξέρω. Το πρώτο είναι η ιστορία της Shosana, ενώ στο δεύτερο γνωρίζουμε τους μπάσταρδους. Λογικά όπως τα λες είναι αν και πιστεύω ότι θα συναντηθούν νωρίτερα. Στο πέμπτο θα είναι που γίνεται της τρελής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή