Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Pulp Fiction: Soundtrack

Για πολλούς το καλύτερο soundrack του Tarantino. Σίγουρα στα top OST όλων των εποχών! Ξεκινάει με τη διασκευή της γνωστής Μισιρλού να συνοδεύει το σχεδόν παρανοϊκό ξέσπασμα της Amanda "Everybody be cool this is a robbery".



Ένα από τα πλέον κλασσικά και αναγνωρίσιμα κομμάτια. Η Mia Wallace χορεύει φορώντας την καμπαρντίνα του Vincent Vega και μαγνητίζει εύκολα το βλέμμα και το μυαλό σου. She'll be a woman soon και όχι με τον πιο ευχάριστο τρόπο...



Το προσωπικό αγαπημένο! "Flowers on the wall". Το ακούει ο Butch μετά τη συνάντησή του με τον Vincent Vega, το σιγοτραγουδάει όσο οδηγεί. Είναι διασκεδαστικό και σου φτιάχνει τη διάθεση(για να στη χαλάσει το επόμενο δευτερόλεπτο ο Marsellus!).



Και φυσικά το twist που χόρεψαν στο διαγωνισμό. Μπορεί να μην κέρδισαν αλλά το τραγούδι είναι τέλειο!



Και μερικά για το δρόμο...



6 σχόλια:

  1. polu kalo to pulp fiction...alla protimw kill bill k death proof...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι όχι :) Είναι τόσο έξυπνο σαν σύλληψη, με τόσο cool διαλόγους και χαρακτήρες που είναι λατρεία. Βέβαια το καλό με τον Tarantino είναι πως κάθε του ταινία σου προσφέρει τελείως διαφορετικά πράγματα και συναισθήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to ost ennoousa e...alla k pali apo ts tainies agaphmenh mou einai to kill bill...egw mia idiaiterh agaph pros t anatolh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα το αγαπημένο μου είναι αυτό του Jackie Brown. Του Kill Bill έχει περισσότερα instrumental κομμάτια που δεν τα προτιμώ καθώς δεν μπορώ να τα τραγουδήσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. annie άργησα αλλά είδα το blog σου :) Μεγάλη λατρεία και για μένα το soundtrack του pulp fiction,ειδικά το twist και το missirlou τα αγαπημένα μου κομμάτια εδώ και πολλάααα χρόνια!!Αναντικατάστατα!Κι επίσης του Kill Bill είναι απίστευτα τα κομμάτια,ειδικά το Bang Bang (My baby shot me down)λεπτεπίλεπτα δουλεμένο θα το χαρακτήριζα..nice work το blog σου!ΌΤαν βρω περισσότερο χρόνο θα το δω εξονυχιστικά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς με βρήκες!

    Από το Pulp λατρεύω το Flowers on the Wall και τον Butch που το τραγουδάει... Αλλά το Jackie Brown δεν το αγγίζει τίποτα! χρόνια!! Στο Kill Bill σε λίγο καιρό θα αναφερθώ εκτενώς.

    Ψαχούλεψε γιατί ειδικά εσύ θα βρεις πολλά που σε ενδιαφέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή