Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Inglourious Quentin...

Ο Άντρας μιλάει για τους Μπάστερδους και είναι πολύ χαρούμενος όπως πάντα!



Μας λέει πως γράφει τα σενάρια, με ποια λογική! Να ζητήσω συγγνώμη από την κοπέλα που καθόταν δίπλα του στο σινεμά στο Jackie Brown για όσα μπινελίκια της έριξα από μέσα μου ασυνείδητα! Lucky Basterd... Αναφέρει και το District 9...



Επίσης για άλλη μια φορά καταλαβαίνεις πως ο λόγος που κάνει τόσο καλές ταινίες είναι το ότι έχει δει τόσο πολλές που ξέρει τι είναι βαρετό ή κουλό και δεν το κάνει! Και έχει τόσο δίκιο.



Εδώ λέει πως έκανε το casting για την ταινία και έχει πολύ πολύ ενδιαφέρον. Λέει επίσης για το πως πήρε την αποτυχία του Death Proof(χαζοί άνθρωποι δεν τσακιστήκατε να το δείτε και μου στεναχωρήσατε το αγόρι).

9 σχόλια:

  1. Εγώ βαριέμαι να δω 24 λεπτά με τον Tarantino να τον έχει πιάσει (όπως πάντα) λογοδιάρροια... και γι'αυτό έχω την εξής απορία:

    Τι λέει για το District 9; :P :/ :)

    ΥΓ: Το Death Proof δεν το είδα στον κινηματογράφο γιατί πολύ απλά δεν το΄φερε ο κινηματογράφος (όπως δεν έφερε και το Planet Terror φυσικά)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει ότι είναι απο τις ταινίες που ενώ περιμένεις να γίνει κάτι συγκεκριμένο, γίνεται κάτι τελείως διαφορετικο και απροσδόκητο(αν θυμάμαι καλά).

    ΥΓ: Μεταξύ μας ούτε κι εγώ. Ήμουν διακοπές και εννοείται έψαξα να βρω εκεί που ήμουν σινεμά να το παίζει αλλά δεν. Όταν γύρισα είδα που το έπαιζε, πάω και ζητάω εισιτήριο και μου λένε ότι έχει λάθος το Αθηνόραμα και δεν το παίζουν πια και παίζουν μόνο το Planet Terror(και είδα αυτό). Το είχα δει σε DVD. Και φυσικά αγόρασα το DVD μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλητεία το αγόρι...έχει πλακα όταν φοράει τραγιάσκες:P

    όσο για την αποτυχία του grindhouse....φταίνε και οι ίδιοι...ξόδεψαν υπερβολικά πολλά για ένα b-movie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όχι και αλητεία! Φλωράκι είναι μωρε΄ο καλός μου :)

    "έχει πλακα όταν φοράει τραγιάσκες"

    Του έμεινε από τη Jackie Brown εποχή!

    Για την αποτυχία του Grindhouse φταίει το ότι αναβίωσαν είδος που πέθανε γιατί είχε κορεστεί! Λίγοι θα το καταλάβαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε όχι και φλωράκη:P
    με τις τραγιάσκες φτιάχνει λίγο.

    μα ήταν λογικό να το καταλάβουν λίγοι...ζούμε στην εποχή τον torrents...άσε που βάζω στοίχημα ότι ελάχιστοι κατάλαβαν ότι είναι επίτηδες φθαρμένο το film.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "άσε που βάζω στοίχημα ότι ελάχιστοι κατάλαβαν ότι είναι επίτηδες φθαρμένο το film."

    E καλά λύσσα το κανες τώρα κι εσύ! Σιγά που δεν το κατάλαβαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός κι αν ήταν τόσο ηλίθιοι (αλλά και γω δε νομίζω)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσο δικιο εχει για εκατομμυριοστη φορα ο ultimate :P Σιγουρα το οτι δουλευε στο βιντεοκλαμπ και μπορουσε να "σφυγμομετρησει" τον κοσμο τον βοηθησε στην εξελιξη των ταινων του αλλα και να μη δουλευε ΑΜΑ ΤΟ ΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΧΕΙ!! .&- Οσο για το district 9,απο τις λιγες φορες ποτ διαφωνω μαζι του,δε μου αρεσε η ερμηνεια του τυπου,ουτε που θυμαμαι πως τον ελεγαν.Εχει ομως δικιο οσον αφορα για το οτι το Hollywood δεν ασχολειται πια με το storyline αλλα με το action!Τις storyline movies τις εχει αναλαβει η Ευρωπη πια. (και ο Κουεντιν :P).Τελος,το death proof στο σινεμα το ειδα,δεν ειχε τοσο κοσμο οσο το Basterds,συμφωνω με την annie ως προε εναν απο τους λογους που δεν πηγε καλα:

    "Για την αποτυχία του Grindhouse φταίει το ότι αναβίωσαν είδος που πέθανε γιατί είχε κορεστεί! Λίγοι θα το καταλάβαιναν."

    ".άσε που βάζω στοίχημα ότι ελάχιστοι κατάλαβαν ότι είναι επίτηδες φθαρμένο το film." δικιο εχει κι ο aldo raine,θυμαμαι 2-3 με ειχαν ρωτησει οταν το κατεβαζαν: "Πω πω,μαλακια..κατεβασα κανα TS μαλλον,εχει χαλια εικονα,φθαρμενη" αχααχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα μου άρεσε υπερβολικά και το District 9 σαν ταινία και η ερμηνεία του πρωταγωνιστή.

    Για τα σενάρια έχεις δίκιο κι εσύ και ο θεούλης. To '70 και το ΄90 ήταν οι δεκαετίες των πραγματικά καλών σεναρίων. Το Hollywood τα τελευταία χρόνια ψάχνει να βρει τρόπους να αναπληρώσει τα χαμένα κέρδη λόγω κρίσης και torrents οπότε άφησε στους "ποιοτικούς" Ευρωπαίους την παραγωγή καλών σεναρίων. Ευτυχώς το κάνουν καλά :)

    Το Death Proof έχει αδικηθεί πολύ σαν ταινία. Οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν λάθος, σαν αυτό που περίμεναν και όχι σαν αυτό που πραγματικά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή