Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Quentin's Women: Bill's Fatal Women

O Bill δεν είχε μόνο τις πιο όμορφες, αλλά και τις πιο φονικές γυναίκες στο πλευρό του...


Vernita Green : Έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν αλλά όταν αυτό επιστρέφει και διψάει για εκδίκηση δεν μπορεί παρά να πολεμήσει. Και δεν είναι καμιά τυχαία! Βρωμόξυλο μέχρι τελικής πτώσης στο σαλόνι του σπιτιού που ακόμη και άντρες δεν θα άντεχαν. Επίσης είναι τρυφερή μητέρα και δεν θέλει η κόρη της να γίνει μάρτυρας τόσης βίας. Κομματάκι ειρωνικό όταν κρύβει το όπλο της στο κουτί με τα δημητριακά! Ύπουλη και πιο Αμερικανοθρεμμένη από της άλλες αντιπάλους της Νύφης θα την δυσκολέψει ελάχιστα!


O-Ren Ishii : Η μόνη από τη συμμορία του Bill που σαν χαρακτήρας έχει αναπτυχθεί τόσο. Με μία τραυματική παιδική ηλικία(που περιλαμβάνει την άγρια δολοφονία των δικών της, σεξουαλική κακοποίηση και τον πρώτο της φόνο σε ηλικία που τα άλλα παιδάκια παίζουν αμέριμνα σε παιδικές χαρές) ήταν αναμενόμενο να εξελιχθεί σε μία σκληρή γυναίκα. Καταφέρνει με τη βοήθεια πάντα του Μπιλ να γίνει αρχηγός της Ιαπωνικής μαφίας παρά τη μπασταρδεμένη καταγωγή της. Άλλωστε την μοναδική φορά που τέθηκε αυτό το θέμα ο αμφισβητίας έχασε το κεφάλι του. Γνήσιο τέκνο των ασιατικών πολεμικών τεχνών, με όλη την αξιοπρέπεια και την ευγένεια που αυτές συνεπάγονται. Κρατάει όμως αόμη μία ευαισθησία και μία παιδικότητα που ο μεγάλος δημιουργός Tarantino αποκαλύπτει σε ουκ ολίγα σημεία.


Elle Driver : Φονική σκύλα με όλη τη σημασία της έννοιας. Ψυχρή εκτελέστρια που ακόμη και μπροστά στο πιο γλυκό παιδί ή κουτάβι θα έμενε ασυγκίνητη. Είναι όμως και μια κλασσική γυναικούλα που ζηλεύει ασύστολα τη μόνη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά και βαθιά ο Bill που τυχαίνει να είναι και καλύτερη πολεμίστρια. Όταν δεν μπόρεσε να τη φτάσει στην εκπαίδευση δηλητηρίασε τον δάσκαλο. Και όταν πίστεψε πως είχε βγει από τη μέση είχε την ατυχία να κάνει λάθος. Ουπς πάει και το άλλο ματάκι! Bitch, you don't have a future...

16 σχόλια:

  1. Εγώ θα ασχοληθώ μόνο με τη λατρεία μου: Elle Driver!!!

    1. "Φονική σκύλα με όλη τη σημασία της έννοιας. Ψυχρή εκτελέστρια που ακόμη και μπροστά στο πιο γλυκό παιδί ή κουτάβι θα έμενε ασυγκίνητη. Είναι όμως και μια κλασσική γυναικούλα που ζηλεύει ασύστολα τη μόνη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά και βαθιά ο Bill που τυχαίνει να είναι και καλύτερη πολεμίστρια. Όταν δεν μπόρεσε να τη φτάσει στην εκπαίδευση δηλητηρίασε τον δάσκαλο"

    Για όλα αυτά τη λατρεύω!!! Είναι bitch και γουστάρει!!! Ο αγαπημένος μου ταραντινικός χαρακτήρας είναι δυστυχώς ημιτελής σε σχέση με άλλους... και θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσει μια ταινία για το παρελθόν της, να μάθουμε για τα παιδικά της χρόνια... να μάθουμε γιατί έγινε τέτοια καραbitch!!! Απλά κάνω όνειρα... ξέρω πως δεν πρόκειται να δω ποτέ αυτήν την ταινία!!! :(

    2. "Και όταν πίστεψε πως είχε βγει από τη μέση είχε την ατυχία να κάνει λάθος. Ουπς πάει και το άλλο ματάκι! Bitch, you don't have a future..."

    Σου είπα πως γέλασα στην συγκεκριμένη σκηνή, αλλά κρίμα το ματάκι... κρίμα να πάει έτσι χαμένη μια τέτοια bitch!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. εγώ μισώ το κατινίστικο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ώρες ώρες. Ναι δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά είναι αλήθεια και μια ταινία πάνω της θα ήταν cool. Τότε ίσως και να τη συμπαθούσα :)

    2. Ναι μου το είπες. Ήταν ειρωνική και χιουμοριστική σκηνή αλλά την πρώτη φορά σκάχτηκα λίγο γιατί δεν το περίμενα. Δεν ήταν και πολύ τίμιο από μέρους της Νύφης αλλά της τρελής της άξιζε και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Α. Ρε αν δεν ήταν κατίνα, δε θα ήταν και bitch... Β. Μια ταινία πάνω της δε θα ήταν απλά cool, αλλά καραcool!!! Πες τον μλκ τίποτα... :P :/

    2.Α. Και γω δεν το περίμενα και γι'αυτό το φχαριστήθηκα περισσότερο... Β. Ναι, δεν ήταν τίμιο, αλλά διαφορετικά μπορεί και να μη νικούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσκυνάω την υπερθεα ο-ren!!!
    από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχει γράψει το αγόρι...άλλωστε χάρις σε αυτήν είδαμε και το υπέροχο animation.

    κούκλα και η vernita...αλλα καλά έπαθε ότι έπαθε η σκύλα.

    όσο για την ξανθιά σκύλα...δεν λέω ωραίο το ματάκι...αλλα έμενε με έχει μείνει το περπάτημα στον διάδρομο του νοσοκομείου με την σούπερ στολή της νοσοκόμας και το υπέροχο σφύριγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "αλλα έμενε με έχει μείνει το περπάτημα στον διάδρομο του νοσοκομείου με την σούπερ στολή της νοσοκόμας και το υπέροχο σφύριγμα."

    ΝΑΙ!!! Κι αυτή και όλες οι σκηνές της ήταν ΓΑΜΑΤΕΣ (π.χ. όταν διάβαζε στον Budd διάφορα στοιχεία που είχε συλλέξει για την black Mamba ενώ αυτός πέθαινε)!!! Ρε, ήταν καραγαμάτη η γκόμενα, τι να λέμε τώρα!!! R.I.P. Elle Driver!!! :P :/ :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περί ορέξεως... Τι να σας πω. ΑΠό τις τρεις προτιμώ Ο-Ρεν αλλά θα παραδεχτώ ότι η η Elle Driver είναι πιο badass :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο πιο badass; ΜΟΝΟ;!;!; Πολύ πιο badass!!! :P :/ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, είμαι κουραστικός τύπος!!! :)

    ΥΓ: Βέβαια είμαι και τόσο γαμάτος που ενώ κουράζω, με ψηφίζουν κι από πάνω!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χε-χε!!! Δεν ήξερε τι να πει και πέταξε ένα "έλεος"... :P ;) :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι όσο εσύ πάντως...
    (Δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει τόσο ανούσια συζήτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή