Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Quentin's Women: Death Proof Girls Part 2

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος της ταινίας, εδώ έχουμε να κάνουμε με γυναίκες και όχι με κοριτσάκια. Δεν ζητάνε επιβεβαίωση απλά λίγο να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους. Έχουν παίξει πολλές φορές με τη φωτιά γιατί είναι η δουλειά τους ή γιατί το γουστάρουν και όχι για να τραβήξουν τα βλέμματα!


Θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο με τόλμη και όχι με φόβο και θα τον νικήσουν. Γιατί μπορούν, γιατί ο stuntman Mike τις υποτίμησε, γιατί παραείναι γαμάτες για να πεθάνουν έτσι… Ας τις γνωρίσουμε:


Zoe Bell. Άγρια και ατίθαση. Δεν κολλάει πουθενά και διψάει για περιπέτεια. Βρίσκεται εκεί με σχέδιο και μάλιστα έχει μπλέξει και τις υπόλοιπες χωρίς καν να το καταλάβουν! Γουστάρει τα γρήγορα αμάξια και τις ταινίες με τέτοια. Βγάζει γρήγορα συμπεράσματα για τους ανθρώπους αλλά δεν είναι κακή. Ίσως λίγο επιπόλαιη...


Abernathy, η...γλυκιά της υπόθεσης που όμως αποδεικνύεται αγριόγατο με τόση ενέργεια έτοιμη να εξωτερικευθεί που δεν θα ήθελες να είσαι εκεί αν είναι να την εξωτερικεύσει με θυμό! Ετοιμόλογη και όμορφη, ο τέλειος συνδυασμός που σαγηνεύει κάθε άντρα. Ειδικά έναν κλασσικό redneck βλακάκο που θα χρειαστεί να πείσει να του πάρουν το αυτοκίνητο!


Kim. Ατίθαση, τσαμπουκάς, αθυρόστομη. Είναι ικανή να σου σπάσει τα νεύρα σε δευτερόλεπτα. Δεν θα την έλεγες θηλυκή αλλά είναι αυτή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δύσκολη κατάσταση. Δεν βρίσκεται στην ταινία για να τη συμπαθήσεις, βρίσκεται για να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Και στο κάτω κάτω είναι τόσο καλή οδηγός που θα σε αφήσει άφωνο!


Πάει επιτέλους και το δεύτερο μέρος που τόσο καιρό έπρεπε να είχα ποστάρει! Οι γυναίκες του Death Proof είναι αγαπημένες. Όμορφες, ανεξάρτητες, ελεύθερες και έτοιμες για όλα... Είναι αυτές που οι άντρες λατρεύουν και που οι γυναίκες σνομπάρουν(όχι εγώ, οι άλλες) γιατί όσο παράλογο κι αν τους φαίνεται μπορούν να κάνουν τους άντρες να τρέχουν πίσω τους για πλάκα!

8 σχόλια:

  1. τις παντρεύομαι όλες:P
    ποσο θα θελα να με στην θέση του stuntman Mike...και ας έτρωγα ξύλο από αυτές!!!

    η θεα lee που είναι??...η Zoe Bell είναι η Zoe Bell και για αυτό την αγαπάμε...για την rosario χρειάζεται να πω κάτι?? και η kim καλή οδηγός.

    άρε q με τις φαντασιώσεις σου...ρε ξέρει κανεις που έχουν φωλια αυτές οι γυναίκες να πάμε να βρούμε καμια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος της ταινίας, εδώ έχουμε να κάνουμε με γυναίκες και όχι με κοριτσάκια"

    Στην εμφάνιση πάντως δεν έχουν και μεγάλη διαφορά με τα κοριτσάκια... απλά ήταν πιο δυναμικές αυτές...

    ΥΓ: Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ρε ξέρει κανεις που έχουν φωλια αυτές οι γυναίκες να πάμε να βρούμε καμια??"

    Στο βουνό είδα μία πίσω από κάτι θάμνους. Τρέχα να προλάβεις :Ρ

    Jack δεν μιλάω για εμφάνιση αλλά για νοοτροπία.

    Για το prequel λέει έγραψε 40 σελίδες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και σαν νοοτροπία περισσότερο με μεγαλο-αγοροκόριτσα έμοιαζαν παρά με γυναίκες. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στα βουνά έχει λύκους ρε δεν πάω:P

    λίγα τα λόγια σας για τα κορίτσια μου!!!

    ps δεν θα το κάνει αυτό ο q...δεν θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι ότι φέρονται έτσι εκεί γιατί έχουν πάει για να ξεσκάσουν, οι άλλες είναι έτσι κάθε μέρα.

    Aldo κι εγώ δεν θέλω να το κάνει. Λογικά θα κάνει κάτι άλλο και μετά Μπάστερδους και ίσως Kill Bill για να βγάλει τη σύνταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ και για το kill bill έχω τις αμφιβολίες μου...για τους basterds σίγουρα τον πιέζουν τα αδέλφια.
    δεν ξέρω...ο άνθρωπος έχει τόσα πράγματα στο μυαλό του...δεν νομίζω ότι θα έχανε χρόνο κάνοντας μια από τα ίδια...δεν το έκανε τότε με το pulp θα το κάνει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή