Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Inglourious Basterds: εξελίξεις

Τα νέα είναι και ολόφρεσκα και υπέροχα!!! Και ο Samuel L. Jackson (μάλλον) στο cast!!! Θα έχει το ρόλο του αφηγητή κάτι που λαμβάνοντας υπόψη τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του μόνο θετικό μπορεί να είναι! Ο Samuel έχει συνεργαστεί με τον Quentin στο Pulp Fiction("Say what again. SAY WHAT AGAIN. I dare you, I double dare you, motherfucker. Say what one more goddamn time. "), το Jackie Brown("I'm serious as a heart attack. "), αλλά ήταν και ο πιανίστας στο γάμο της Νύφης στο Kill Bill.


Έντονες και οι φημολογίες για την Maggie Cheung στο ρόλο της Madame Mimieux. Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι σχετικά μικρός(εμφανίζεται σε μια μόνο σκηνή) αλλά αρκετά σημαντικός. Όσοι έχουν διαβάσει το σενάριο(εγώ κρατήθηκα και δεν έφτασα ως εκεί) λένε πως δεν θα φαντάζονταν ποτέ μια Ασιάτισσα σε αυτό το ρόλο. Μιλάμε άλλωστε για φιλμ του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Όπως και να' χει η θεά του In the Mood for Love μάλλον θα έχει θέση στην υπερπαραγωγή του Quentin!


Εξάλλου αν θυμηθούμε το cast του Pulp Fiction και σίγουρα αυτό του Death Proof θα δούμε ότι σαν πρώτη ύλη δεν ήταν το αναμενόμενο. Βλέποντας όμως το αποτέλεσμα δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στον Quentin! Περισσότερα εδώ.

2 σχόλια:

  1. Ποπο! Τέλεια νέα. Μακάρι να έχει την Maggie και να μεγαλώσει τον ρόλο της. Πάμε για αριστούργημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Ενώ στην αρχή γκρινιάζαμε όσο πάει γίνεται και καλύτερο το cast. Δεν νομίζω να της μεγαλώσει το ρόλο αλλά σίγουρα η Maggie θα δώσει άλλο αέρα... Ελπίζω να επιβεβαιωθούν οι φήμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή