Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Άχρηστες(αλλά πάντα ενδιαφέρουσες) πληροφορίες για τον Quentin...

Μερικές ωραίες ιστορίες:


Το 1985, ένας από τους πελάτες του video club που δούλευε ο Quentin, ο John Langley τον προσλαμβάνει ως βοηθό σε μια ταινία με τον Dolph Lundgren: " Είχε να κάνει με γυμναστική, γυρνούσαμε στο χορτάρι στην περιοχή Venice Beach. Το πρόβλημα είναι πως το χορτάρι ήταν καλυμμένο με ακαθαρσίες σκύλων" , θυμάται ο Langley." Όλη τη μέρα καθάριζα τις ακαθαρσίες. Χρόνια αργότερα, συναντήθηκα σε ένα ασανσέρ με τον Lundgren. Έλεγα στον εαυτό μου: να ο τύπος για τον οποίο καθάριζα το χορτάρι... " λέει ο Tarantino.


Ο Tarantino δεν είχε πολλές επιτυχίες με τα κορίτσια. Ήταν αδέκαρος και ψιλοβρωμιάρης (sorry Quentin αλλά...). Δεν έκανε μπάνιο πολύ συχνά και μερικές φορές κοιμόταν στο αυτοκίνητό του (ένα Honda Civic). Βρήκε όμως άλλους τρόπους(είπαμε είναι πανέξυπνος!). Θα έλεγε σε μία χαριτωμένη πελάτισσα ότι υπήρξε ένα πρόβλημα με το λογαριασμό της και ότι έχει καταχωρηθεί στον υπολογιστή ως...Dreamgirl(άπειρα φλώρικο). Μια φορά δανείστηκε ένα καλάθι και ένα τραπεζομάντιλο και κάλεσε μια κοπέλα για picnic. Έπρεπε όμως να δουλέψει, έτσι έκανε το picnic στο πάρκινγκ του video club! Σε μένα θα έπιανε χαλαρά!


Βέβαια στο commentary του True Romance έχει πει ότι ως την περίοδο που το έγραφε δεν είχε ποτέ κοπέλα και ήταν...26!!! Άργησε λίγο ή μου φαίνεται; Και δεν τον λες και άσχημο απλά ήταν λίγο geek(το λίγο συζητείται). Και τώρα είναι και με το παραπάνω, απλά είναι και διάσημος...


From ultra-Geek to womanizer λοιπόν. Πρόχειρα πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ τις εξής:Grace Lovelace, Margaret Cho, Mira Sorvino, Sofia Coppola τα σίγουρα και φήμες για Julie Dreyfuss, Rosario Dawson και Uma Therman... Δεν είναι κι άσχημα ε; Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν σκέφτομαι αυτές τις γυναίκες πολύ splatter εικόνες περνάνε από το μυαλό μου( εκτός από την Uma εννοείται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου