Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

18 και σήμερα...

Σήμερα ήταν και η δημοσιογραφική προβολή στην Ελλάδα. Κι επειδή η ζωή είναι άδικη, άλλοι δουλεύαμε δεκατριάωρα σήμερα και άλλοι απόλαυσαν την προβολή. Ο Αχιλλέας έχει γράψει ένα εξαιρετικό κείμενο που με γέμισε αισιοδοξία και κάνει τις μέρες να φαίνονται ακόμη περισσότερες.

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται με τελευταία αυτή της Γερμανίας. Οι συνεντεύξεις που έταξε ο Sebastian αγνοούνται αλλά μας έχει αρκετό υλικό. Περνάμε από εδώ μια βόλτα αν θέλουμε πολλές λεπτομέρειες. Το σύντομο σχόλιό του για την ταινία: "A masterfully crafted, detailed and overwhelming epic, telling a story of how cinema saves the world. Inglourious Basterds is not the action film the advertising might let you think, it's a dialog- and character-driven adventure into Quentin Tarantio's pastell-colored version of World War II. It has some very strong scenes, an amazing finish and a multi-national and multi-lingual (the movie sports 4 languages!) cast, and great music! Might not be for everyone, but if you love cinema, like Tarantino does, this will put tears in your eyes. Tears of joy "

Συνεχίζω με φωτογραφίες και βίντεο από την Γερμανική πρεμιέρα:







Ένας άνθρωπος, ένας δεν μπορεί να βρεθεί να κάψει αυτό το πουκάμισο; Έχω βαρεθεί να το βλέπω!

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ Annie για την αναφορά. Όσο περνάει η ώρα, σκέφτομαι πολύ την ταινία και νιώθω ότι μου λείπει η παρέα των Μπάστερδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. plz...σταματήστε...δεν αντέχω άλλο...σκάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γινόταν να μην κάνω αναφορά σε τέτοιο κείμενο ρε Αχιλλέα; Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν ενθουσιάστηκες με τη Melanie, αν και είχα διαβάσει από κάτι Γάλλους ότι δεν κάνει κάτι σπουδαίο.

    Επίσης κάποιος κριτικός συνέκρινε τον Waltz με Ralph Fiennes στη λίστα του Σίντλερ. Τόσο καλός;

    Aldo 17 ρε και σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως είναι κλασική Γαλλίδα. Πολύ γλυκειά και ταυτόχρονα πολύ ξινή, χαχα. Επίσης, ο Quentin την καδράρει υπέροχα και η εικόνα που μου έμεινε πιο πολύ απ'όλες στο μυαλό είναι η "προετοιμασία" της υπό τους ήχους του David Bowie, καθώς και η περίφημη σκηνή με τον Bruhl... Κλασικές ήδη.

    Όσο για τον Waltz, είναι διαφορετικός χαρακτήρας από αυτόν του Fiennes, είναι τελείως διαφορετικές ταινίες. Αλλά ναι, είναι καλύτερος... Για μένα είναι ίσως ο καλύτερος "κακός" της δεκαετίας, αφήνοντας πίσω ακόμα και τον Daniel Day Lewis των Συμμοριών. Αφοπλιστικός στο παίξιμό του και με όπλο την ικανότητά του στο λόγο (ή την ικανότητα του Quentin να γράφει φαρμακερούς διαλόγους, διαλέξετε...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τη σκηνή που ντύνει ο David Bowie, όλοι λένε τα καλύτερα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χαίρομαι για όσα λες για τον Waltz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.mad.tv/section/news/39519/news/Inglourious+Basterds

    ama ise ligo tixeri:}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αργκ! Και να κέρδιζα, θα είμαι διακοπές τότε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή