Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Εκεί θέλω να μείνω...

Πιάνω λίγο χώρο και δεν ενοχλώ.

Για το τέλειο σπίτι του Quentin τα έχω ξαναπεί... Τώρα όμως έχω και φωτογραφικά ντοκουμέντα! Ο απόλυτος ναός των απανταχού movie geeks είναι πραγματικότητα αλλά φαντάζομαι δεν θα μας κάνει ξενάγηση αν απλά του χτυπήσουμε το κουδούνι!


Ο πρώτος όροφος(νομίζω και μοναδικός)! Το πόστερ από την ταινία Star 80 είναι πολύ καλλιτεχνικό αλλά έχω μια ένσταση για τον πολυέλαιο!


Το σαλόνι είναι όπως το φανταζόμουν. Βέβαια στο κομμάτι της φωτογραφίας που δεν φαίνεται υπάρχει ένας καναπές με αρκουδάκια αλλά τι να κάνεις! Είναι ένα μεγάλο παιδί και είναι τόσο γλυκός(Τι είναι αυτό το σιχαμερό πάνω στο πληκτρολόγιο;Σάλια;)! Περιττό να πω πόσο ζηλεύω που έχει τόσες ταινίες που τις έχει ακόμη και στο τζάκι! Και πάνω στο τζάκι φιγούρες από το Reservoir Dogs και το Pulp Fiction!!!


Στο δεύτερο μισό της φωτογραφίας βλέπουμε τον Quentin στο κρεβάτι του να διαβάζει ένα απίστευτα ενδιαφέρον βιβλίο... Αυτή η φωτό είναι ότι πιο cool! Το μέρος που θέλω να βρεθώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, αρκεί να μη λείπει φυσικά!


Σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, θα ήταν μισή η ξενάγηση αν δεν περνούσαμε από το...μπάνιο! Το θέλω ΤΩΡΑ!!! Πόσο γαμάτο μπάνιο! Ο αθεόφοβος έχει το κεφάλι από το Black Sunday του Mario Bava...

Και τώρα το καλύτερο όλων! Το projection room... Απλά υποκλίνομαι!

4 σχόλια:

  1. Λίγο χύμα στο κύμα δεν είναι;;; Αλλά Ταραντίνο θα μου πεις είναι αυτός, και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λιγάκι αλλά και πάλι είναι ωραίο! Όχι τόσο το σπίτι όσο τα αντικείμενα. Και εννοείται ο ιδιοκτήτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον κερατά... Είχε σπαθί Κατάνα στην ταινία του, δε θα είχε και ο ίδιος;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία είναι του Quentin! Σε μια φάση τα είχε λέει στο γκαράζ του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή