Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Thanks for the fucking sperm...

Ότι έχει απασχολήσει ο πατέρας του Quentin έχει απασχολήσει! Για τον προφανή λόγο ότι είναι ο πατέρας του Tarantino. Βέβαια το ότι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μάλλον το ξεχνάει! Άλλωστε η δημοσιότητα είναι μεγάλος πειρασμός, ειδικά αν θέλεις να καθιερωθείς στο Hollywood.


Ο τύπος λοιπόν χώρισε με την Connie (μητέρα του Quentin) και δεν ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει το γιο του. Τριάντα χρόνια μετά το καμάρι του έχει γίνει διάσημος σκηνοθέτης ενώ ο ίδιος έχει παίξει σε κάτι ταινιούλες και προσπαθεί να κάνει κάτι δικό του. Κάπου εκεί τον ξετρυπώνουν και μερικοί δημοσιογράφοι και δίνει και μια δυο συνεντεύξεις.


Ο Quentin δεν τον αναγνωρίζει σαν πατέρα του καθώς τον μεγάλωσε ο επόμενος σύζυγος της μαμάς του. Κράτησε όμως το όνομά του μάλλον γιατί είναι cool και πιο εύηχο από το Zastoupil! Δεν ασχολήθηκε μαζί του αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Είναι και θέμα που πουλάει το άτιμο!

Το έκανε λοιπόν και με τον καλύτερο τρόπο. Σε μια συνέντευξη για το Playboy ξεκαθάρισε πως το ότι κάποιος πήδηξε τη μάνα του δεν τον καθιστά πατέρα του! Τον ευχαρίστησε για το...σπέρμα και πήγε στην επόμενη ερώτηση η οποία ήταν ότι πιο κλασσικό: Τι είχε μέσα η βαλίτσα;


PLAYBOY : Your mom raised you without your biological father. Premiere magazine trotted him out after you became famous. Was that unfair?
TARANTINO : That really bothered me for a long time. It was one of those crappy byproducts of fame. I've never met him and don't have any desire to. He's not my father. Just because you fucked my mom doesn't make you my father. The only thing I've got to say to him is "Thanks for the fucking sperm." He had 30 years to look me up, and he tries after I'm famous? It was sad. For a while, when I was going by that name and he didn't look me up, I thought, Well, that's cool of him. He's showing some class. Stay the fuck out of the picture. But that limelight is a little hard for people to turn down.


Πάντα ετοιμόλογος ο καλός μου... Εδώ το site του Tony Tarantino. Εννοείται πως στο Biography/Family έχει πρώτο πρώτο τον Quentin. Το αξιοθαύμαστο είναι το σαγόνι που έχει περάσει σχεδόν σε όλα τα παιδιά του... Πολύ γέλιο. Επίσης αξίζει να ρίξει κάποιος ένα βλέφαρο και στο Screenplays όπου περιγράφει ένα σενάριό του! Πλούσιος κλωνοποιεί την αγαπημένη του που τη δολοφόνησαν... Έλεος! Α ναι και ο κακός λέγεται Carlos Vega!!! Έχει κάποια σχέση με τους Vega Brothers;

2 σχόλια:

  1. Ο Ταραντίνο είναι ενας απο τους καλυτερους σκηνοθετες, απλα υποκλίνομαι :-)

    Τα λεμε καλα να περνας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι ότι είναι από τους καλύτερους σκηνοθέτες αλλά το ότι είναι γαμώ τους τύπους. Ο άνθρωπος έχει τέτοια τρέλα με το σινεμά που δεν μπορείς να μην κολλήσεις μαζί του!

    Καλά να περνάς κι εσύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή