Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

The 11 Most Bizarre Tarantino Moments

Οι 11 πιο...περίεργες στιγμές του Tarantino. Όχι σύμφωνα με εμένα καθώς ότι και να κάνει ο καλός μου δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο ενώ σαν ηλίθια δεκαπεντάχρονη φαν το βρίσκω αυτόματα σούπερ κουλ! Καλά όχι ακριβώς έτσι αλλά πραγματικά μερικές φορές πλησιάζω...

11. Γιατί το Top Gun είναι totally gay.



Εδώ υπάρχει μια παρανόηση καθώς αυτός ο απίθανος μονόλογος μπορεί να μας σερβίρεται από τον Quentin στο κατά τα άλλα άθλιο Sleep With Me(σε αυτή την ταινία δεν ήταν;) αλλά στην πραγματικότητα έχει γραφτεί από τον Roger Avary τον φίλο του Quentin.

10. Ο Quentin στο American Idol



Εντάξει αυτό ήταν κάπως χαζό θα το παραδεχτώ, αλλά από την άλλη είναι μια ακόμη υπέροχη ευκαιρία να τον δούμε!

9. Τραγουδάει κιόλας!



Εγώ το βρήκα χαριτωμένο.

8. Στο μηχανικό ταύρο(άθλιο που ακούγεται στα ελληνικά).



How cool is that? Για κάποιο λόγο το βρίσκω και απίστευτα sexy αλλά μπορεί να οφείλεται και σε κάτι που έφαγα και με πείραξε!

7. Americn's next foot model



Προσέξτε τη φάτσα του. Σαν παιδάκι που ανοίγει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του! Αυτές οι ξετσίπωτες καλά θα κάνουν να μαζέψουν τα πόδια τους πριν τους τα κόψω!

6. Worst interview ever(?)



Αηδίες! Από τις ωραιότερες συνεντεύξεις. Τι κι αν δεν ακούει ο ένας τι λέει ο άλλος;

5. Συμβουλές για την επιτυχία.



Εδώ ο Quentin μας λέει ότι το Λύκειο είναι για όσους δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν να κάνουν. Ίσως να έχει δίκιο, ίσως και όχι. Πάντως δεν θα το κατακρίνω σαν δήλωση αφού προέρχεται από κάποιον που παράτησε το σχολείο και κατέληξε ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες.

4. Reservoir Frogs



Τρελό γέλιο! Δυστυχώς δεν υπάρχει πια στα αγγλικά το βίντεο αλλά παίρνεις μια γεύση. Και μην ακούσω ότι φαίνεται ηλίθιος!

3. ...



Δεν υπάρχουν λόγια! Πραγματικά το καλύτερο βίντεο του Quentin που κυκλοφορεί εκεί έξω. Η τύπισσα προσπαθεί να μας πείσει πως το Kill Bill δεν είναι για όλες τις ηλικίας, λόγω βίας. Ο Quentin της τη λέει υπέροχα, την εξοργίζει και το πιο επικό έχει συνέχεια αυτό το ειρωνικό χαμόγελο!

Τα επόμενα 2 είναι ελαφρώς ντροπιαστικά αλλά πάλι είμαστε υπέρ του Quentin. Το ξέρω πως χάρη στους paparazzi έχουμε περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και ευκαιρίες να δούμε τα...άπλυτα των διάσημων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι άτομα χωρίς προσωπική ζωή και με πολύ αγενή συμπεριφορά.

2. Όποιος μπλέκει με τον Quentin...



Κάτι του έχει κάνει ο τύπος είναι σίγουρο. Μου αρέσει όπως το εξηγεί στη Mira. "Είναι εκείνος εκεί που σου έλεγα... Θυμάσαι; Με είχε πειράξει όταν ήμουν στο δημοτικό..." Παιδιάστικη συμπεριφορά αλλά έχει πλάκα!

1. Τα ήθελε ο τύπος



Φύγε λέμε. Όχι δεν φεύγω. Βρε φύγε είναι και πρωί. Όχι δεν φεύγω. Ε πείτε μου τώρα ότι δεν του έκανε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου