Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Quentin's cameo...

Μπορεί την υποκριτική να μην κατέχει πολύ αλλά όπου κι αν εμφανίζεται το κάνει με πολύ κέφι. Έχει εμφανιστεί ως σωσίας του Elvis στο Golden Girls, σαν Mr. Brown και Jimmie στα δικά του Reservoir Dogs και Pulp Fiction αντίστοιχα, είναι ο Sid στο Sleep With Me, ο Johnny Destiny στο Destiny Turns On The Radio, κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει σε Desperado, Four Rooms και From Dusk Till Dawn, στο Little Nicky είναι απλά απολαυστικός, στο Alias αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, στο Grindhouse τον βρίσκουμε σε δυο ρόλους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα του ενώ στο Sukiyaki Western Django είναι ξεκαρδιστικός!


Παίζει να ξεχνάω τίποτα αλλά αυτά είναι τα βασικά cameo! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο εύκολα. Βγάζω έξω το From Dusk Till Dawn καθώς εκεί αποτελούσε βασικό πρωταγωνιστή και με βαριά καρδιά διαλέγω Planet Terror!



Στο Golden Girls κάνει έναν σωσία του Elvis. Δεν λέει λέξη και κάθεται και στην πίσω σειρά. Όμως είναι ο μόνος που πήγε με δικά του ρούχα και το χορευτικό του είναι απίστευτα γελοίο!



Σε Reservoir Dogs και Pulp Fiction δίνει ρεσιτάλ. Highlights: Η ερμηνεία του Like A Virgin, "Mr. Brown? That's little too close to Mr. Shit","Did you notice a sign out in front of my house that said Dead Nigger Storage?"


Ο μονόλογος για το gay Top Gun είναι πλέον κλασσικός! Το ίδιο και το ανέκδοτο στο Desperado αλλά και ολόκληρο το..."Δωμάτιο".


Στο Little Nicky είναι ντελιριακός! Πολύ γέλιο όμως!

Τέλος στο Alias δεν μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση, αντίθετα την παρουσία του στο Sukiyaki Western Django δεν υπάρχουν λέξεις να την περιγράψουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου